Navigointivalikko

Sijainti ja saapuminen sisältö

Sijainti ja saapuminen

Poliisimuseo sijaitsee Tampereella Hervannan kaupunginosassa. Löydät meidät karttapalveluista osoitteella Vaajakatu 2, Tampere.

Pääset meille useiden linjojen busseilla ja raitiovaunulla. Omalla autolla ja tilausajobusseilla saapuville on ilmainen parkkipaikka museon edessä.

Näin pääset perille

Sijaitsemme Hervannassa Poliisiammattikorkeakoulun (Polamk) yhteydessä, noin kahdeksan kilometriä Tampereen keskustasta etelään. Käyntiosoitteemme on Vaajakatu 2.

Poliisimuseo sijaitsee Tampereella Hervannan kaupunginosassa. Hervanta on noin kahdeksan kilometriä Tampereen keskustasta etelään.

Poliisimuseo on Vaajakadulla Hervannan keskustan tuntumassa lähellä ostoskeskusta.

Poliisimuseon ja Polamkin sisäänkäynnit ovat vierekkäisissä rakennuksissa. Museon rakennus on punainen, Vaajakadulta katsoessa oikealla puolella.

Poliisimuseo sijaitsee Poliisiammattikorkeakoulun yhteydessä. Vaajakadulta katsoessa museon rakennus on oikeanpuoleinen.

Kuva Poliisimuseo, Pia Penttilä

Museorakennus on Vaajakadun ja Hervannan valtaväylän kulmauksessa. Autolla kulku museolle on vain Vaajakadulta. Löydät perille seuraamalla Polamkin opasteita Hervannan valtaväylältä. Kävellen ja pyörällä pääset museon pihaan myös Hervannan valtaväylältä.

Hervantaan pääset useilla busseilla. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Tieteenkadulla, Hervannan valtaväylällä ja Insinöörinkadulla. Kävelymatkaa lähimmiltä bussipysäkeiltä museon ovelle on pari sataa metriä.

Myös ratikka kulkee Hervantaan. Raitiovaunun kyytiin pääset Tampereen keskustassa esimerkiksi rautatieasemalta. Poliisimuseota lähimmät pysäkit Hervannassa ovat Opiskelija-niminen pysäkki ja Hervantakeskuksen pysäkki. Niiltä on kävelymatkaa museoon noin 400 metriä.

Tampereen seudun joukkoliikenteen aikataulut ja reitit

Tampereen Ratikan verkkosivut

Pysäköi ilmaiseksi

Voit pysäköidä ilmaiseksi museon edessä olevalla parkkialueella (museorakennuksen ja Vaajakadun väliin jäävä alue). Näillä pysäköintipaikoilla on aikarajoitus, joka on paikan sijainnin mukaan kaksi, neljä tai kahdeksan tuntia. Muista merkitä pysäköintiaika esimerkiksi pysäköintikiekolla.

Vierailijaryhmien linja-autoille on oma pysäköintitila Poliisimuseon edessä.

Huomaathan, että muuten alue on pysäköintikieltoaluetta: pysäköinti on sallittu vain merkityillä pysäköintipaikoilla.

Myös museovierailijoiden polkupyörille on varattu tilaa museon edessä.

Vierailijalle yhtenen infolaatikko oikea palsta

Vieraile verkossa

Verkkonäyttelymme ovat avoinna silloinkin, kun museo on suljettuna.

Tutustu verkkonäyttelyihin

Voit kiertää museota myös virtuaalisesti.

Siirry virtuaaliesittelyyn