Navigointivalikko

Ryhmille sisältö

Ryhmille

Koululais- tai päiväkotiryhmä, eläkeläisryhmä, harrastusryhmä, sukulais- tai kaveriporukka – meillä on katsottavaa ja koettavaa monenlaisille kokoonpanoille.

Ilmoitattehan ryhmänne tulosta aina etukäteen, jotta voimme välttää ruuhkia.

Ryhmät voivat tutustua museoon itsenäisesti tai varata opastetun kierroksen. Kaikkien ryhmien on hyvä ilmoittaa tulostaan etukäteen (p. 0295 418 325, [email protected]). Näin voimme välttää ruuhkia, ja museovierailu on kaikille mukavampi. Joskus voimme myös joustaa aukioloajoista ja ottaa esimerkiksi päiväkotiryhmän museovierailulle jo ennen kuin museo virallisesti avaa ovensa.

Ryhmävierailuun on hyvä varata aikaa noin tunti. Silloin ehditte hyvin tutustua kaikkiin näyttelyihin ja kokeilla vaikka virtuaalisia pelejämme.

Vierailijaryhmien linja-autoille on oma, maksuton pysäköintitila Poliisimuseon edessä. 

Opastukset, kokoustilat ja tarjoilut

Järjestämme ryhmille tilauksesta opastettuja kierroksia. Suunnittelemme opastukset ryhmän toiveiden mukaan. Opastukset ovat maksullisia.

Voitte myös halutessanne vuokrata ryhmätyötilamme ja pitää museossa kokouksen tai koulutustilaisuuden.

Poliisimuseossa ei ole kahvilaa, mutta omien eväiden nauttiminen on sallittua aulan pöydissä. Voitte myös etukäteen varata esimerkiksi kahvitarjoilun, jonka museoon toimittaa Poliisiammattikorkeakoulun ravintola Miekkaleijona. Tarkempia tietoja tarjoilutilauksista saat ottamalla yhteyttä museoon (p. 0295 418 325, [email protected]).

Lue lisää opastuksista ja niiden varaamisesta

Lue lisää ryhmätyötilasta ja sen vuokraamisesta

Vinkit lapsiryhmien vierailuihin

Lasten kanssa museoon -osioon olemme koonneet ohjeita koululuokkien ja päiväkotiryhmien museovierailuja varten. Sivuilta löydät tietoa esimerkiksi museovierailuun valmistautumisesta ja lapsiryhmille järjestettävistä opastetuista kierroksista.

Katso vinkit Lasten kanssa museoon -osiosta

Jaa tunnelmat somessa yhteinen infolaatikko oikea palsta

Jaa tunnelmat somessa

Voit kuvata itsesi esimerkiksi poliisimaijan kyydissä tai vanhassa poliisin henkilörekisteröintituolissa.

Muista jakaa museovierailun tunnelmat sosiaalisessa mediassa merkinnällä #Poliisimuseo tai @Poliisimuseo.