Poliisimuseo avoinna normaalia pidempään kesäkaudella

Julkaisuajankohta 1.6.2021 10.32
Uutinen

Poliisimuseo pitää ovet kesäkaudella avoinna arkisin normaalia pidempään. Museo on avoinna 1.6.‒6.8. tiistaista perjantaihin kello 10‒16 ja lauantaisin kello 12‒17.

Poliisimuseon yleisömäärä on rajattu toistaiseksi 30 henkilöön kerrallaan. Jotta museovierailusi olisi mahdollisimman sujuva, varaathan vierailusi etukäteen. Kaikki vierailuvaraukset tehdään puhelimitse soittamalla Poliisimuseon aulapalveluun numeroon 0295 418 325. Vastaamme puheluihin museon aukioloaikoina tiistaista lauantaihin. Sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta tulleita vierailuvarauksia emme käsittele. 

Vierailuaika on enintään 2 tuntia. Ilman ennakkovarausta tulleille museokäynti ei välttämättä onnistu saman päivän aikana tai ilman jonotusta. 

Kaikkien yli 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien museokävijöiden suositellaan käyttävän suu- ja nenäsuojaa tiloissamme. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta ja noudata turvaväliohjeistuksia. Tule vierailulle vain terveenä.

Poliisimuseo on koko perheen museo Tampereen Hervannassa Poliisiammattikorkeakoulun yhteydessä. Museo esittelee Suomen poliisin historiaa ja poliisin toimintaa keskiajalta nykypäivään asti. Sisäänpääsy on ilmainen.

Poliisiammattikorkeakoulu Tampere