Poliisimuseossa joulutauko 19.12.–9.1.

Julkaisuajankohta 24.11.2022 10.01
Uutinen

Poliisimuseo on suljettu 19.12.2022–9.1.2023. Avaamme ovemme jälleen tiistaina 10.1.2023. Tauon aikana voit tutustua virtuaalimuseoomme ja verkkonäyttelyihimme. 

Voit tehdä Poliisimuseossa virtuaalikierroksen oman tietokoneesi tai puhelimesi avulla. Kurkista virtuaalisesti eri näyttelytiloihin sekä tutustu mielenkiintoisiin videoihin ja esineisiin, jotka valottavat poliisin historiaa.

Verkkonäyttelyitä on nyt tarjolla kolme. Rikos ja rakkaus -näyttely avaa sitä, miten poliisin suhde seksuaalivähemmistöihin on muuttunut. Itsenäisen Suomen poliisi -verkkonäyttely kertoo poliisin ammatin ja ammattitaidon kehittymisestä Suomen itsenäisyyden aikana. Pussihousuista haalareihin -verkkonäyttely esittelee poliisin virkapuvun historiaa.

Poliisimuseon YouTube-kanavalla voit muun muassa katsoa mielenkiintoisia videokertomuksia taiderikoksista ja osallistua noita Antti Lieroisen aikamatkalle.

Tervetuloa paikan päälle Poliisimuseoon taas joulutauon jälkeen! Sisäänpääsy on ilmainen, ja näkemistä ja kokemista on koko perheelle.