Poliisimuseossa ilmaiset opastukset Tapahtumien yössä 5.8.

Julkaisuajankohta 29.7.2021 10.58

Tampereen teatterikesän Tapahtumien yönä 5.8.2021 Poliisimuseossa on kaksi ilmaista opastusta Väritetty totuus – Taiderikoksia Suomessa -näyttelyyn.

Opastuksella kuulet, mitä ovat taiderikokset ja miten niitä selvitetään. Miten taideväärennöksiä myydään ja ketkä väärennettyä taidetta ostavat? Saat myös tietoa poliisin tekemästä esitutkinnasta ja viranomaisyhteistyöstä muun muassa Kansallisgallerian tutkijoiden kanssa.

Kierroksille on ennakkoilmoittautuminen, ja mukaan otetaan 10 osallistujaa kierrokselle. Ilmoittaudu sähköpostilla [email protected] viimeistään 4.8. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ensimmäinen ryhmä voi vierailla kello 17–18.30 ja toinen ryhmä kello 18.30–20.00. Ohjelmaan kuuluu 45 minuutin opastus ja sen lisäksi omatoimista tutustumista Poliisimuseoon.

Tapahtumien yön valmistelut etenevät terveysturvallisuuden ehdoilla. Tule tapahtumaan vain terveenä, huolehdi käsihygieniasta ja noudata turvaväliohjeita. Poliisimuseossa kaikille yli 12-vuotiaille museovieraille suositellaan suu- ja nenäsuojan käyttöä.