Poliisimuseo avautuu 2.6.

25.5.2020 9.09
Uutinen

Poliisimuseo avautuu 2.6.

Poliisimuseo avaa ovensa jälleen yleisölle tiistaina 2. kesäkuuta kello 10. Turvallisen museovierailun takaamiseksi museo noudattaa Suomen hallituksen yleisiä linjauksia sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita.

Museossa voi olla kerrallaan enintään 50 henkilöä eikä ryhmäopastuksia järjestetä toistaiseksi. Museossa on myös turvaväleistä muistuttavia opasteita, ja siivousta on tehostettu. Lisäksi käsidesinfiointiainetta löytyy niin aulasta kuin näyttelytilastakin.

- Poliisimuseossa on myös kosketeltavia esineitä. Niihin saa koskea, mutta suosittelemme käyttämään käsidesiä ennen ja jälkeen. Varaamme myös puhdistusliinoja vierailijoille, ja jokaisen tulisi puhdistaa esimerkiksi virtuaalilasit ennen päähän asettamista. Nämä toimet ovat jokaisen museovieraan omalla vastuulla, sanoo intendentti Tiina Tuulasvaara-Kaleva.

Lastenosastolla on käytössä osa leluista, ja ne puhdistetaan päivittäin. Sen sijaan pienet poliisihaalarit eivät ole toistaiseksi käytettävissä.

Ethän vieraile museossa sairaana.

Kesäaukioloajat käytössä

Poliisimuseo on avoinna 2.6.−7.8. tiistaista perjantaihin kello 10−16 ja lauantaisin kello 12−17. Museo on kaikille avoin ja ilmainen.

Poliisimuseo Tiedote tuotu vanhoilta sivuilta Uutinen